Waarom het boek?

 

brieven aan mijn engelHet is Aidan Storey, bij wie ik een reading heb over werken met engelenenergie in ons leven. Hij zegt: ‘Je hebt zoveel levenservaring, verzamel het en deel het met de mensen, zij zullen er blij mee zijn. In jouw verhaal voelen en ervaren ze herkenning en het zal hen helpen hun leven te leven op een manier, die blij en gelukkig maakt.’ En dan bemoedigt hij me nog eens namens de Engelen.

Het is een bijzonder moment, maar ik aarzel nog wat, ik denk pas te kunnen beginnen als de buitenwereld ermee instemt. En dan is daar het moment, dat ik hulp vraag aan mijn Engelbewaarder. Al jaren schrijf ik aan hem en hij antwoordt op zijn manier door een gedachte, een idee, een inzicht, een gevoel, een ontmoeting en wat het niet allemaal zijn kan. Er is een alertheid in mij en ik kan de link leggen: ik heb contact, Hij zal er zijn!

Terwijl ik verzamel en noteer, is het alsof ik nog eens door mijn levensproces ga. Hoe vaak ben ik er niet doorheen gegaan? Ik krijg inzicht in de opdracht: mijn ontwikkelingsprocesproces van leven in Waarheid, in Goedheid, in Schoonheid terug te geven aan het leven. En geloof me maar, die opdracht is met vallen en opstaan gebeurd! Dat is niets nieuws voor mij: je neemt steeds deel, aan het zich ontwikkelende leven, dat jouw leven is en steeds meer jouw leven wordt! Het boek ‘Brieven aan mijn Engel’ wordt geschreven.

1 Thought.

  1. Hallo Miep, ik ben zo blij dat je bent die je bent. Ik heb veel van je geleerd, door je werk als Louise Hay coach. Een mooi boek met veel liefde geschreven.
    Dankjewel. Je bent een voorbeeld voor velen. Er is altijd vertrouwen, liefde en ruimte voor iedereen. Warme groet, Trinette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *