Hoe het begon

kleur logo zon kleinerAls ik er nu op terugkijk, is het prachtig te zien, hoe het leven mij daar brengt, waar ik moet zijn. Het leven gebruikt daartoe alles, ogenschijnlijk iets kleins, iets simpels kan uitgroeien tot iets groots:
Op een bank zittend in een gymzaal, wachtend op de start van de les, spreekt iemand me enthousiast aan: ‘Zeg ken jij dat boek?’ Voor ik het weet, zit ik te bladeren in het boek ‘Je kunt je leven helen’ van Louise L. Hay. Hier en daar lees ik een stukje tekst, het raakt me en het geeft me een positief gevoel van herkenning. Het heeft mijn ontwikkelingsproces doelbewust versneld. Ik volg de trainersopleiding bij Sofie Klimbie en ik leer het gedachtengoed van Louise L. Hay in praktijk te brengen.

Het helend werken aan mezelf is doelbewust begonnen. Ik dank alle cursisten voor de kans die ze me gaven mijn eigen leraar te zijn, maar ook de bevlogen leraar, die kan overdragen.

‘Centrum Spaubeek’ is geboren: Licht… Liefde… Levensruimte…: contact maken met jezelf, contact maken met anderen, delen met elkaar. Hoe denk je over jezelf? Waar kies je voor? Durf je wel te kiezen? Wat voel je? Wat maakt je blij? Wat maakt je verdrietig, wat maakt je van slag? En ga zo nog maar door, zoveel vragen – levensvragen – als er mensen zijn. In ‘Centrum Spaubeek’ worden sessies, cursussen, workshops gegeven, het gaat om maatwerk met het doel jezelf te zijn en steeds opnieuw jezelf te worden spontaan, vrij en blij, daartoe je verantwoordelijkheid te dragen. Weten, dat er steeds hulp voor je is: je hoeft het maar te vragen! De hemel is steeds nabij en let wel de hemel begint op de aarde! Het grootste geschenk daartoe is ‘Helend werken aan jezelf’. Thuis komen bij jezelf in onvoorwaardelijke Liefde, thuis komen in een blij Leven, dat hier op aarde begint of je nu in God gelooft of niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *